Wilt u de klantenservice van uw bedrijf op Be-klantenservices.be?

Dat snappen we, dat is een slimme beslissing!

Waarom is dit een slimme beslissing?

Be-klantenservices.be is de toonaangevende zoekmachine voor klantenservice in Nederland en hebben meer dan 3000 bezoekers per maand. Het kan lastig zijn om contactgegevens voor verschillende bedrijven te vinden en onze klanten weten dat Be-klantenservices.be de juiste contactgegevens snel en eenvoudig vindt. Bovendien is Be-klantenservices.be vertaald in het Engels wat het proces nog meer vereenvoudigd voor niet-Nederlands. Daar komt ook nog eens bij dat Be-klantenservices.be helpt bij het sneller indexeren bij zoekmachines als Google, Bing en Yahoo door middel van onze sterke geloofwaardigheid bij zoekmachines.

Een andere populaire functionaliteit voor onze klanten is dat als uw website offiline zou gaan, kunnen klanten nog steeds je telefoonnummer vinden via onze service. Dit leidt tot een betere klantenservice omdat uw customer service medewerkers kunnen verklaren waarom uw website is naar beneden.

Wat kost de service en hoe werk het met de betaling?

Het kost 12 EUR per jaar excl. BTW en de betaling gaat via PayEx met debet- of kredietkaart. Na een jaar versturen we een nieuwe rekening. En de service wordt automatisch stop gezet als u ervoor kiest om de rekening niet te betalen.

Meer informatie over betalen met behulp van PayEx op hun website: www.payex.com

Dat klinkt fantastisch! Hoe wordt ik lid?

U vult in de gegevens voor de klantenservice van uw bedrijf in het formulier en gaat verder naar de pagina van Payex. Als we uw betaling binnen hebben, publiceren we uw bedrijfsgegevens op Be-klantenservices.be binnen 24 uur en u ontvangt een bevestigingse-mail.

Informatie over uw klantenservice
Openingstijden voor klantenservice (optioneel)

BetalingsgegevensIk ben geen robot